laatste nieuws

17. dec, 2020

Dit jaar is heel erg gedomineerd door de coronacrisis. Het kan haast niet anders, elke dag gaat het er over op tv en in de kranten. Nu het winter wordt lijkt deze lockdown moeilijker dan de eerste. Maar gelukkig schijnt de zon toch nog af en toe. 

Ook hoopvol is het feit dat de vaccins nu in aantocht zijn. Wat zal het fijn zijn straks weer op een normale manier gasten te ontvangen.

Tot die tijd verhuren wij ook de kamers apart, maar zonder ontbijt.  Dit kunt u zelf maken op de kamer of in de kichtnette  beneden. De prijs is hiervoor aangepast. Een eigen opgang en een contactvrije omgeving zorgen voor uw veiligheid.

We wensen iedereen veel sterkte voor het komend halfjaar en daarna is hopelijk deze ellende voorbij......

Tot ziens,   Jacqueline

2. aug, 2020

Door de corona situatie zijn wij overgestapt van B&B naar verhuur van een contactvrij appartement voor 4 of 5 personen. Er is een eigen ingang en vrij gebruik van de achtertuin en het prieel enz.

Dit werkt erg goed en er zijn alweer verschillende families geweest.

Voor meer informatie kunt u met ons bellen: 0487-531779.

18. apr, 2020

Door de coronacrisis kunnen we tijdelijk geen gasten ontvangen. Zo jammer want de tuin wordt weer heel mooi.

Lieve gasten, blijf gezond allemaal en hopenlijk tot ziens in betere tijden.

7. jan, 2020

Januari 2020

 

Wij wensen al onze gasten een gezond en gelukkig 2020 !

Geniet van de kleine mooie dingen in het leven en laat anderen ook genieten.

Tot ziens misschien,

Jacqueline

10. mei, 2019

We zitten alweer middenin het voorjaar alleen is het nu een beetje te koud. We hebben wel een heerlijk warme periode gehad.

De border begint weer mooi te worden. Alle verschillende vormen en kleuren groen en hier en daar al bloemen, het is echt een lust voor het oog.

 Dit jaar heeft voor het eerst de Japanse pioenroos gebloeid. Kanjers van bloemen op stevige stelen. Zie de foto. Toch brak er een af door de wind onlangs.

Zou het dit jaar weer zo warm worden? Hopelijk niet want dan moeten we weer iedere dag binnen zitten bij een ventilator....

Veel van onze gasten vinden het leuk om vogels te kijken. We gaan dan met ze op pad naar de oever van de Maas. Daar is altijd veel te zien. Als de gasten door de telescoop kijken zien ze pas hoe mooi de vogels zijn. Dit is altijd voor iedereen een leuk uitje.

Tot de volgende keer,  Jacqueline